Ця випічка справді нагадує — смак дитинства,  рецепт перевірений та випробуваний роками. Рогалики з повидлом виходять слоєні, неймовірно смачні, з апетитною кислинкою.

Візьміть 400 грамів просіяного борошна, 100 грамів холодного маргарину та 100 грамів смальцю й перемішайте до утворення крихти. Додайте 100 грамів сметани, 3 яйця і столову ложку оцту.

Замісіть м’яке тісто, загорніть його в харчову плівку та поставте в холодильник на 3 години.

Коли тісто охолоне, дістаньте його з холодильника та  поділіть на 3 частини.

Кожну з них розкачайте в коло та поріжте на сектори й викладіть зверху густе повидло (можна навіть варене згущене молоко).

І тепер скручуємо у виді рогаликів та викладаємо на лист, застелений пергаментом.

Випікаємо при температурі 200С градусів до рум’яної скоринки.

Попередня публікаціяЧудові ліниві біляші з фаршем: “полетять” зі столу за дві хвилини
Наступна публікаціяВіннничан попередили про тимчасові відключення води та світла