Звичайно, конвертиками з лаваша мало кого здивуєш. Проте ці, хрусткі зовні і соковиті всередині, з дуже смачною, соковитою начинкою з фаршу, овочів і сиру, не залишать нікого байдужим.
Для приготування візьміть:
—Лаваш – 3 шт
—Фарш м’ясний – 300 г
—Помідор – 1 шт
—Цибуля ріпчаста – 1 шт
—Перець болгарський – 1 шт
—Сир твердий – 100 г
—Сіль за смаком
—Перець чорний – за смаком
—Олія (для смаження)
Цибулю наріжте невеликими шматочками, перець — тоненькими смужками, а помідор — кубиками. Цибулю обсмажте на олії до прозорості і додайте туди фарш. Смажте на середньому вогні до готовності фаршу, помішуючи і розбиваючи грудочки. Посоліть і поперчіть за смаком. За бажання додайте улюблені спеції. Тепер висипте болгарський перець і смажте ще 2 хвилини. Наостанок додайте помідори і смажте до випаровування рідини. Коли начинка буде готова, додати натертий сир.
Лаваш розріжте навпіл, на середину викладіть трохи начинки. За бажанням, краї лаваша, які без начинки, можна змастити майонезом для більшої соковитості і згорніть конвертиком. Смажити з двох сторін на змащеній олією сковороді до зарум’янювання. Подавати краще теплими.