Розпочався сезон кабачків. Тож усім неодмінно треба приготувати цю смачну і ситну закуску. Нічого екзотичного у рецепті немає. Продукти можна купити на найближчому ринку, а можливо, й у холодильнику все знайдеться. Втім торт із кабачків «тягне» на коронну страву святкового столу.

Рецептом поділився автор Максим Нікітін.

Вам знадобиться:

2 середні кабачки;

4 яйця;

1 склянка кефіру;

2 склянки борошна;

перець, сіль, часник, зелень;

500 грамів м’ясного фаршу
2 цибулини;

майонез;

2 помідори;

50 грамів твердого сиру;

соняшникова олія;

Спочатку потрібно спекти млинці із кабачків. Для цього кабачки слід натерти на грубій тертці, зцідити, якщо є сік, додати яйця, кефір, борошно, сіль, перець, часник. Порізати дрібно зелень кропу і петрушки.

Тісто має бути як негуста сметана. Класти 3 ложки тіста на змащену олією розігріту сковороду і смажити. Перевертати обережно за допомогою лопатки. Якщо все ж тісто дуже рветься, додати ще півсклянки борошна.

Таким чином має вийти 6-8 млинців.

Тепер треба приготувати начинку. Цибулю дрібно порізати і обсмажити в олії, додати фарш і смажити, помішуючи, до готовності. У фарш додати кілька ложок майонезу.

Цією начинкою перешарувати млинці.

Зверху змастити майонезом і прикрасити шматочками помідорів і зеленню. Потерти твердим сиром.

Попередня публікаціяГороскоп на суботу для всіх знаків зодіаку
Наступна публікаціяГаряча лінія підтримки Українського ветеранського фонду працюватиме за підтримки НАТО

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Введіть текст коментаря!
Введіть своє ім'я