Легке і смачне печиво до чаю: ідеальне для посту

Якщо шукаєте швидкий рецепт домашнього печива, яке завжди вдається, спробуйте цей варіант на олії. Воно чудово підійде тим, хто дотримується посту або уникає продуктів тваринного походження.

Інгредієнти:

  • 80 мл олії
  • 100 мл води
  • 100 г цукру
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 350 г борошна
  • ⅓ ч. л. ваніліну
  • ½ ч. л. розпушувача

Спосіб приготування:

1. У глибокій мисці змішайте олію, теплу воду та цукор. Збийте масу, поки цукор повністю не розчиниться.

2. Додайте лимонний сік та перемішайте.

3. В окремій ємності з’єднайте борошно, ванілін і розпушувач. Влийте до сухих інгредієнтів підготовлену рідку суміш. Замісіть м’яке тісто та залиште на 15 хвилин відпочити.

4. Розкачайте тісто у пласт товщиною приблизно 5 мм між двома аркушами пергаменту.

5. Виріжте печиво діаметром 3-4 см за допомогою формочок.

6. На кожному виробі зробіть надрізи ножем для красивого вигляду.

7. Випікайте у розігрітій до 180°C духовці 12-15 хвилин. Після вимкнення залиште печиво ще на 5 хвилин у привідкритій духовці.

Смачного!

Попередня публікаціяГороскоп на сьогодні: день змін та нових можливостей
Наступна публікаціяSave the Children відкриває весняний табір для підлітків: реєстрація триває