Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб прикрасити домашній десерт – торт чи тістечка, білий шоколадний ганаш стане чудовим рішенням. Він не лише швидко готується, а й надає випічці святкового вигляду.

Інгредієнти:

  • 165 г білого шоколаду
  • 90 г масла

Приготування:

  • Крок 1. Поламайте білий шоколад на шматочки та покладіть у скляну миску. Додайте масло й поставте на водяну баню.
  • Крок 2. Постійно помішуючи, розтопіть шоколад і масло до однорідної маси. Зніміть з вогню та збийте вінчиком.
  • Крок 3. Полийте ганашем готовий бісквіт або інший десерт, розрівняйте лопаткою.
  • Крок 4. Відправте в холодильник на годину для стабілізації.
Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на вівторок
Наступна публікаціяНанесення рицинової олії на пупок – користь чи самообман?