Що може бути кращим, ніж шматок соковитого м’ясця, замаринованого у спеціях та запеченого у духовці чи приготованого на грилі? Хіба що два таких ароматних шматки. А які чоловіки не люблять м’яса? Тож господині й вишукують різноманітні рецепти аби потішити не тільки свою половинку, а й усю родину.

Ця страва сподобається навіть найвибагливішим м’ясоїдам. М’ясна гармошка зі свинини це дуже смачна й соковита страва, що можна подати із будь – яким гарніром. Це смачнюче м’ясо стане прикрасою святкового столу або вихідної вечері.

Для представленого рецепту страви м’ясо слід взяти першосортне  – карбонат або корейку. А сир можна використовувати будь – якого сорту.

Отже, візьміть кілограмовий шмат м’яса, ретельно промиваємо, просушуємо серветками та розрізаємо на смужки у 2 сантиметри товщиною, при чому не до кінця, а так, щоб шматок залишався цілим.

Тепер готуємо соус: для цього змішуємо в піалі 20 грамів гірчиці, 2 зубки вичавленого часнику, 20 грамів соєвого соусу та стільки ж соку лимона, добре перемішуємо суміш і натираємо м’ясо отриманим маринадом. Не пропускаємо місця між розділеними скибками. Сіль використовуйте за смаком, але обов’язково врахуйте, що у соєвому соусі її досить багато.

Тепер візьміть сир, кілька помідорів та наріжте їх на тоненькі пластини. Свинину викладіть на застелений фольгою деко та вставте між м’ясними скибочками по шматочку помідора і сиру, формуючи виріб у вигляді гармошки.

Тепер загорніть продукт у фольгу та відправте її на 2 години випікатися в розігріту до 180 С піч. За 30 хвилин до закінчення процесу, відкриваємо папір, щоб наш кулінарний «музичний інструмент» отримав апетитне золотисте забарвлення.

Попередня публікаціяГороскоп на сьогодні: що приготували зірки
Наступна публікаціяДень Героїв Небесної Сотні: сьогодні Україна вшановує пам’ять загиблих

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Введіть текст коментаря!
Введіть своє ім'я