Цей салат стане ідеальним вибором для тих, хто цінує легкість, свіжість і поживність у своїх стравах. Поєднання ніжної риби та хрусткої зелені дарує не лише насолоду смаком, а й заряд енергії.

Інгредієнти:
  • 200 г відвареної або консервованої риби (тунець, горбуша або судак)
  • 100 г свіжого листя салату (айсберг, рукола або шпинат)
  • 1 свіжий огірок
  • 1 авокадо
  • 1/2 червоної цибулини
  • Сік половини лимона
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • Сіль і перець до свого смаку
Покроковий рецепт:
  1. Якщо ви використовуєте консервовану рибу, злийте рідину. Відварену рибу розділіть на невеликі шматочки.
  2. Огірок наріжте тонкими кружальцями, авокадо — скибочками, а червону цибулю — тонкими півкільцями.
  3. Листя салату помийте, обсушіть і порвіть руками на великі шматочки.
  4. У мисці змішайте лимонний сік, оливкову олію, сіль і перець. За бажанням можна додати дрібку гірчиці.
  5. У великій мисці з’єднайте всі інгредієнти: зелень, рибу, огірок, авокадо та цибулю. Полийте заправкою і акуратно перемішайте.
  6. Викладіть салат на тарілки та прикрасьте лимонною долькою.

Цей салат стане ще смачнішим, якщо додати трохи кедрових горішків або насіння льону.

Попередня публікаціяГороскоп для всіх знаків зодіаку на п’ятницю, 3 січня
Наступна публікаціяТриває реєстрація на освітню програму для підприємців Born Global Ukraine