Протягом минулої доби рятувальники Вінниччини ліквідували вісім пожеж, з яких шість сталися на території приватних домоволодінь. У селі Плисків Погребищенської громади загорілася літня кухня, а в місті Бершадь Гайсинського району — квартира. В обох випадках причиною загоряння стало коротке замикання в електромережі.

Також в Бершаді, через необережність невстановленої особи, зайнялася господарча споруда, а в Козятині в надвірній споруді сталося загоряння з тієї ж причини. У Іллінцях через конструктивні недоліки та порушення правил монтажу печей і димарів загорілася сауна, де вогонь знищив дерев’яне облицювання стін та стелі на площі 20 квадратних метрів.

Ще одну пожежу в житловому будинку ліквідували рятувальники в селі Мізяківські Хутори Стрижавської громади Вінницького району. Тут полум’я знищило глинобитний будинок площею 80 квадратних метрів та майно власників.

Крім того, рятувальники ліквідували пожежі на відкритих територіях, зокрема, горіла суха трава за межами села Демидівка Тростянецької громади та гілля на 2-му Індустріальному провулку в місті Вінниця.

У ДСНС ще раз нагадують вінничанам про важливість дотримання правил безпеки в побуті, а також бути уважними та обережними з джерелами відкритого вогню. У разі виникнення пожежі чи будь-якої надзвичайної ситуації важливо терміново повідомити рятувальникам за номером 101.

Попередня публікаціяНа Вінниччині очікуються заморозки до -3°C
Наступна публікація“Укрзалізниця” запускає тимчасовий поїзд через Вінницю