Про це повідомив народний депутат Микола Кучер.

Автошлях Р-33 на відрізку Гайсин – Ладижин – Тростянець перебуває в критичному стані, що добре відзначають водії, які ним користуються. Від початку війни дорога не ремонтувалася належним чином, лише здійснювалися мінімальні обслуговування.

Ця траса є однією з ключових для регіону, забезпечуючи сполучення з Одесою та проходячи через важливі населені пункти, такі як Ладижин і Тростянець. Раніше, у 2020-2022 роках, автошлях Р-33 був включений до програми “Велике будівництво”, але ремонт зупинився на 153-му кілометрі, біля села Буди перед Тростянцем, через перенаправлення коштів на військові потреби після початку агресії 24 лютого 2022 року, – зазначив народний депутат.

“Сьогодні ми з представником дорожніх служб оглянули початок робіт з в Ладижині, де ситуація з ямами найкритичніша. Першочергові плани – ремонт у бік Гайсина, – зазначив Микола Кучер.

Фінансування з держбюджету на ремонт дороги відсутнє, тому було прийнято рішення залучити кошти громад та бізнесу для проведення ремонтних робіт:

Сьогодні представники дорожніх служб провели огляд початку ремонтних робіт у Ладижині, де ситуація з ямами найкритичніша. Першочергові плани передбачають ремонт у бік Гайсина.

Попередня публікаціяЯк не потрапити на гачок шахраїв: поради від правоохоронців для родин військовослужбовців
Наступна публікаціяУ Вінниці стартував підтримуючий курс для жінок «Наше коло»