Ось простий рецепт конфітюру, який можна приготувати як зі свіжих, так і з заморожених вишень. Завдяки секретному інгредієнту, приготування займає зовсім мало часу, а результатом буде смачний конфітюр з напівпрозорою, желеподібною текстурою. Цей конфітюр чудово підходить для ранкових каш, тостів, випічки або десертів. Обов’язково спробуйте приготувати хоча б одну баночку цієї смакоти!

ІНГРЕДІЄНТИ

На півлітрову баночку

Крок 1:
Простерилізуйте банку та кришку. Вишні ретельно промийте та видаліть кісточки. Можна розрізати вишні навпіл або залишити їх цілими — вони розваряться під час приготування.

Крок 2:
Викладіть вишні в сотейник або каструлю, додайте 250 г цукру та 10 г желфіксу з пектином. Варіть суміш на невеликому вогні протягом 10 хвилин, періодично знімаючи піну.

Крок 3:
Готовий конфітюр розкладіть у простерилізовані банки, закрийте кришками та зберігайте в темному прохолодному місці.

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на четвер
Наступна публікаціяЗа останню добу росія втратила понад 1000 своїх військових