Надія Нечепоренко, переможниця конкурсу «Роби своє», разом із чоловіком успішно розвиває бізнес з вирощування полуниці у закритому ґрунті.

За три роки пара перетворила власну ідею на процвітаючий сімейний бізнес. Все почалося з першої теплиці, збудованої чоловіком самостійно. Сьогодні на їхній земельній ділянці функціонують вже дві професійні теплиці з крапельним поливом.

Родина отримала грант у 100 тисяч гривень від Вінницької птахофабрики та Фонду “МХП-Громаді”, що дозволило збудувати ще одну теплицю та суттєво збільшити виробництво.

«Коли почалася війна, ми вирішили звести теплицю, спершу вирощували ягоди для власних потреб. Потім виникла ідея розширити справу. Дізналися про конкурс «Роби своє» і вирішили спробувати. Тепер у нас є свій маленький сімейний бізнес», – ділиться Надія.

Завдяки отриманій підтримці родина планує досягти обсягів виробництва до 2000 кг полуниці та 3000 сортових саджанців щороку.

“Ми активно сприяємо розвитку мікропідприємництва в громадах, створюючи можливості для економічного зростання”, – написали на офіційній сторінці Фонду “МХП-Громаді”.

Попередня публікаціяЯк жінка з Вінниччини опанувала професію трактористки
Наступна публікація«Ми – Вінничани» організували офтальмологічний огляд для жителів села Сорокотяжинці