Зачіски початку XXI століття знову повертаються в моду. Фешнблогери черпають натхнення з минулого, щоб створювати сучасні образи.

За даними видання Stylist, ностальгія за 2000-ми привернула увагу до подовженого бічного чубчика. Якщо проглянути соціальні мережі, можна побачити, що багато блогерів відтворюють цей тренд.

Зачіски з бічним проділом і довгим чубчиком були популярні в 2000-х, іконами стилю стали близнючки Олсен, Гіларі Дафф і Ріанна.

Останнім часом модні тенденції віддавали перевагу симетричному проділу, але з поверненням джинсів із низькою посадкою і футболок із дитячими принтами, міленіали передбачали повернення подовженого бічного чубчика.

Цей стиль передбачає чубчик, що починається з боку і діагонально закриває половину чола, повторюючи природну лінію волосся. Наразі такий стиль носять зірки, як-от Дженна Ортега, Белла Хадід, Дженіфер Гарнер і Зендея.

Однак цей тренд не підходить всім, оскільки його практичність залежить від форми чола. Для власників невисокого чола подовжений чубчик може бути незручним.

Для укладання цього чубчика слід сушити його в протилежному напрямку від того, як він має лежати. Використовуйте щітку для укладання коренів і круглу щітку для додання форми. Щоб зробити зачіску більш гламурною, як у Кім Кардашян, використовуйте велику круглу щітку для додавання об’єму, а спрей для фіксації допоможе зберегти форму.

Попередня публікаціяСьогодні на Вінниччині не планують вимкнення світла
Наступна публікаціяВолодимир Козюк поділився рідкісною знахідкою: фото вінницької електростанції 1926 року