Якщо потрібно швидко приготувати смачну та корисну страву на обід або вечерю, цей простий салат стане чудовим варіантом. Солодка кукурудза, свіжий огірок і петрушка забезпечать вас клітковиною, а тунець та яйця — білком і корисними жирами. Ви навіть можете заздалегідь відварити яйця, щоб потім швидко зібрати салат за лічені хвилини.

Інгредієнти

Крок 1
Відваріть 3 яйця. Для цього помістіть їх у каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння й варіть на середньому вогні протягом 9 хвилин. Після цього покладіть їх у холодну воду для охолодження.

Крок 2
Після охолодження почистьте яйця, наріжте кубиками й викладіть у салатницю. Злийте рідину з консервованої кукурудзи й додайте 200 г зерен до салату. Наріжте 50 г сиру кубиками та додайте до інших інгредієнтів.

Крок 3
Огірок вимийте, витріть і наріжте кубиками, після чого додайте в салат. Відкрийте банку консервованого тунця, злийте рідину й додайте рибу до овочів. Дрібно наріжте 25 г петрушки. Салат можна заправити 100 г майонезу або густого йогурту. Додайте сіль за смаком, перемішайте — і страва готова!

Попередня публікаціяСьогодні на Вінниччині світло не вимикатимуть
Наступна публікаціяСьогодні Вінниця прощається з двома захисниками Батьківщини