Смачний сніданок з бельгійськими вафлями

Якщо ваша вафельниця досі лежить у коробці, варто витягти її, оскільки це буде варте вашої уваги. Нагадуємо, що існує ризик, що ці ніжні бельгійські вафлі стануть вашим новим улюбленим смаколиком. Це також чудовий вибір для недільного сніданку, який підніме настрій вам та вашій родині. Запрошуйте дітей та коханих приєднатися до готування, адже разом виходить ще смачніше! Також не забувайте експериментувати з різними топінгами і добавками – посипте бельгійські вафлі цукровою пудрою або шоколадом, додайте фруктів чи ягід.

ІНГРЕДІЄНТИ

Крок 1: У великій мисці розбийте 2 яйця, додайте 50 г цукру, 10 г ванільного цукру та збийте вінчиком або міксером до отримання білого кольору. Далі додайте розм’якшене вершкове масло і все ретельно перемішайте.

Крок 2: Поступово додавайте до яєць розм’якшене вершкове масло та ретельно змішуйте.

Крок 3: Поступово додавайте 200 г борошна та 1 ч. ложку розпушувача до рідкої суміші. Залийте 150 мл теплого молока та ще раз добре змішайте тісто до отримання густої консистенції, схожої на сметану. Дайте тісту постояти протягом 20 хвилин.

Крок 4: Розігрійте вафельницю та змастіть її антипригарним спреєм або протріть поверхню для смаження олією. Ложкою розкладіть тісто у вафельницю та випікайте 5-7 хвилин залежно від потужності вашого приладу.

Попередня публікаціяСьогодні на Вінниччині відключень світла не прогнозують
Наступна публікаціяНа Вінниччині ветеранам та їхнім сім’ям до Дня Незалежності виплатять 43,2 млн грн