Цей пиріг з персиками безсумнівно має бути у вашому списку улюблених десертів. Пухкий, з легкою вологістю та неймовірним смаком, цей десерт обов’язково прикрасить ваш стіл найближчим часом.

КРОК 1

Збийте 3 яйця без цукру, потім поступово додайте 150 г цукру і продовжуйте збивати до побіління та збільшення маси. Додайте 250 мл кефіру.

КРОК 2

До 350 г борошна додайте 1,5 ч. л. розпушувача, ¼ ч. л. солі та 10 г ванільного цукру.

КРОК 3

Змішайте сухі та вологі інгредієнти, замісіть тісто.

КРОК 4

Поступово додайте у тісто 100 мл олії, перемішуючи до однорідної консистенції.

КРОК 5

Персики розріжте навпіл, видаліть кісточки та поріжте на часточки.

КРОК 6

Дно форми для випікання застеліть пергаментом, змажте олією та присипте борошном. Вилийте тісто у форму.

КРОК 7

Викладіть нарізані персики на тісто та присипте 1 ст. л. цукру.

КРОК 8

Випікайте пиріг 1 годину і 10 хвилин при 180 градусах, використовуючи верхній та нижній нагрів. Форма з тістом має стояти посередині духовки.

Попередня публікаціяГороскоп на тиждень: що чекає на ваш знак зодіаку?
Наступна публікаціяВапнярська громада створює унікальний музей у літаку АН-12