У Вінницькій міській раді повідомили, що з 11 по 14 липня у Волинських лісах поблизу Луцька проходив чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації серед дорослих та юніорів.

Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 здобули на цих змаганнях дві золоті, дві срібні та три бронзові медалі в особистому заліку.

Турнір став справжнім випробуванням на витривалість, адже до складних дистанцій на рельєфній місцевості додалася аномальна спека. Попри це наші спортсмени продемонстрували високий рівень майстерності та фізичної готовності.

Так, майстер спорту України Аліна Солоненко у віковій категорії Ж21 на класичній дистанції 3,5 МГц здобула звання чемпіонки України, а у вправах 144 МГц і радіоорієнтування стала бронзовою призеркою.

Майстер спорту України Володимир Ляхович у віковій категорії Ч19 здобув срібну нагороду у спринті, а на дистанції 144 МГц – «бронзу».

Заслужений майстер спорту України Олександр Марчук в категорії Ч21 у радіоорієнтуванні став чемпіоном, а на спринтерській дистанції посів другу сходинку п’єдесталу.

Підготували спортсменів до чемпіонату України тренери команди Сергій Зеленський та Богдан Войцехівський, які забезпечили високий рівень підготовки спортсменів, що й підтвердилося гідним результатом.

За підсумками чотирьох змагальних днів вінничани посіли третє загальнокомандне місце. «Вітаємо наших призерів та бажаємо подальших успіхів на міжнародній спортивній арені!», – говорить директорка спортшколи № 2 Світлана Куліш.

Заслужений тренер України, викладач МДЮСШ № 2 Сергій Зеленський повідомив, що цей чемпіонат мав вирішальне значення для формування збірної команди України.

«Завдяки успішному виступу всі троє спортсменів увійшли до складу збірної та разом з представниками інших областей будуть представляти нашу державу на Кубку світу та чемпіонаті Європи серед дорослих і юніорів, що відбудуться наприкінці серпня – початку вересня у Болгарії», – зазначив Сергій Зеленський.

Попередня публікаціяНаймасовіший призов за вісім років: Росія завершує весняний набір строковиків
Наступна публікаціяНа Вінниччині відкрили меморіальну дошку в пам’ять про загиблого захисника України