Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 здобули 22 медалі на чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Драконах», серед яких 10 золотих, 11 срібних та 1 бронзова медаль.

За інформацією Вінницької міської ради, тренерка МДЮСШ № 2 Зоряна Михальська розповіла, що протягом року вихованці пройшли три етапи відборів, після чого семеро спортсменів були обрані для участі у чемпіонаті Європи.

Ці спортсмени гідно вибороли місця в основних складах збірних команд. Україна завоювала «Кубок Європейських націй» – трофей, який вручається найкращій команді за підсумками виступів на чемпіонаті Європи, який проходить раз на два роки. Востаннє українські веслувальники здобували цей кубок у 2016 році.

Досягнення вихованців школи вражають: Ірина Романюк здобула 2 золоті та 6 срібних медалей, Марія Бойко та Дарина Ремінська отримали по одній золотій та срібній нагороді. Серед чоловіків Сергій Нікітюк здобув 2 золоті нагороди, Максим Ткачук – 2 золоті та 1 бронзову, а Павло Кивирига – 2 срібні медалі. Софія Гордієнко також виборола 2 золоті та 1 срібну нагороди.

15-й чемпіонат Європи з веслування на човнах «Драконах» серед юнаків, юніорів і дорослих проходив у місті Рачице, Чехія. У ньому взяли участь понад півтори тисячі спортсменів із 16 країн.

Попередня публікаціяДля вінницьких підлітків стартував проєкт «Простір можливостей»
Наступна публікаціяНа Вінниччині двом родинам полеглих героїв вручили державні нагороди