Сьогодні, 8 липня, Вінницька громада прощається з Олександром Денисовим, захисником, який від самого початку повномасштабного вторгнення боронив Україну. Його остання битва відбулася біля селища Першотравневе на Харківщині. Олександру назавжди залишиться 36 років…

Олександр Михайлович народився 21 червня 1988 року у Вінниці. Навчався у школі №19, а згодом вступив до інституту, який залишив, щоб піти на строкову службу у 18 років.

Повернувшись з армії, Олександр служив рятувальником у ДСНС. Коли розпочалася російська навала, він приєднався до ЗСУ, щоб захищати життя українців.

«На службу брат пішов на початку березня 2022 року. Це було його свідоме рішення. Він прагнув захищати Україну від ворогів. Боліла його душа за долю батьківщини», – згадує сестра.

Олександр служив у Третій окремій танковій Залізній бригаді. У 2022 році брав участь у боях на Київщині, а згодом – на Харківщині.

Він пройшов навчання на військового медика та брав участь у бойових виходах. 1 липня 2024 року, під час повернення з позиції, Олександр загинув біля селища Першотравневе Ізюмського району Харківської області.

Його чекали вдома дружина, мати, сестра та 14-річна донька.

Прощання з воїном відбудеться сьогодні об 11:00 за адресою 1-й провулок Замковий, 11/2. Відспівування пройде о 12:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. О 13:00 захисника поховають на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам’ять полеглим воїнам. Співчуття рідним…

Попередня публікаціяІдеальний флет вайт на вашій кухні: Простий рецепт
Наступна публікаціяЗа якими адресами у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі