Всеукраїнський турнір зі змішаних єдиноборств ММА відбувся у Вінниці

У Вінниці відбувся щорічний Всеукраїнський турнір зі змішаних єдиноборств ММА “Кубок Поділля”, в якому взяли участь понад 360 бійців із різних куточків України, від десятирічних до дорослих спортсменів.

Турнір був присвячений пам’яті військових і проходив на підтримку Збройних Сил. Організаторами заходу виступили ГО “Ми-Вінничани” та Фонд МХП-Громаді, а запрошені військові стали почесними гостями заходу.

За словами Сергія Самойленка, президента Національної Федерації змішаних єдиноборств ММА України, цей турнір сприяє значному розвитку спорту серед молоді та дорослих, піднімаючи популярність змішаних єдиноборств.

Змагання проходили у різних вагових та вікових категоріях, де бійці змагались за право стати володарями “Кубка Поділля”.

«Кожен турнір присвячений збройним силам і ці змагання не є виключенням. Сьогодні присутні багато військових. Також є можливість задонатити на допомогу ЗСУ. Найголовніше, сьогодні приїхали діти, аби довести, що ми найсильніша нація”, — зауважує керівник міського осередку громадської організації «Ми — Вінничани» Сергій Кудлаєнко. 

Дивіться більше у відео

Попередня публікаціяПідозрюваному у вбивстві поліцейського запобіжний захід залишили без змін
Наступна публікаціяЗавтра у Тульчинському районі проведуть вибухи на кар’єрі