Приготуйте вишневий пудинг, що стане окрасою вашого столу. В ньому мало тіста та багато начинки, тому він вийде легким та ароматним.
Для ніжного пудингу вам знадобляться вишня, борошно, вершки, молоко, яйця та цукрова пудра.
Інгредієнти:
- вишня – 400 г
- борошно – 100 г
- молоко – 120 мл
- цукрова пудра – 2 ст. ложка
- яйця курячі – 3 шт.
- ванільний цукор
- вершки – 50 мл
- вершкове масло
Збийте міксером яйця з однією столовою ложкою цукрової пудри на пишну масу. Додайте ванільний цукор і, продовжуючи збивати, повільно влийте вершки та молоко. Введіть в масу невеликими порціями борошно і збийте, щоб не залишилося грудочок.
Форму змастіть вершковим маслом. Викладіть вишні, присипте однією столовою ложкою цукрової пудри та залийте тістом.
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 20 хвилин до золотистої скориночки. Дайте пудингу трохи охолонути та акуратно витягніть із форми. Смачного!
 
