З дитинства ми чули, що мед – дуже корисний продукт, який може вилікувати майже всі “хвороби у світі”. Але чи дійсно він настільки корисний?

Мед — це продукт, який бджоли виробляють з нектару квітів. Існує багато його різновидів — травневий, липовий, гречаний, акацієвий, соняшниковий тощо. Вони різняться за смаком, кольором і властивостями, але всі вони корисні для нашого організму.

На сторінці Health knowledge3 опубліковано відео про користь меду і його вплив на організм за умови щоденного вживання.

Отже, яка користь меду:

  • По-перше, регулярне вживання меду робить вашу шкіру м’якою та гладенькою — майже як у дитини, адже мед є потужним натуральним зволожувачем, що глибоко живить шкіру і надає їй сяйва.
  • Крім того, він сприяє травленню та допомагає зняти розлади шлунка.
  • Мед також допомагає зменшити кашель і полегшити біль, особливо в зимовий період і під час сезонної алергії.
  • І це ще не все! Якщо ви хочете покращити сон, мед стане відмінним варіантом — з’їжте невелику ложечку перед сном, і вам буде забезпечено спокійний та повноцінний відпочинок.
  • Мед — це скарбниця вітамінів, мінералів і антиоксидантів, що допомагають нам залишатися здоровими та добре почуватися.
  • Для тих, хто займається спортом, мед може стати найкращим другом. Він багатий на натуральні вуглеводи, надасть вам заряд енергії перед тренуванням і допоможе відновитися після нього.
Попередня публікаціяНа Вінниччині є влучання в об’єкт критичної інфраструктури
Наступна публікаціяУ Вінниці бійці ДСНС врятували трьох новонароджених кошенят