У Вінниці на вихідних пройдуть два тренінги від БФ Сергія Притули

У Вінниці на вихідних відбудуться два тренінги від БФ Сергія Притули: “Домедична допомога. Зупинка кровотеч” та “Стрілецька справа 1.0 Виконання нормативів з вогневої підготовки”.

Як повідомляє Центр готовності цивільних, перший тренінг відбудеться 22 червня – “Домедична допомога. Зупинка кровотеч”.

Під час цього тренінгу учасники навчаться визначати та зупиняти небезпечні для життя кровотечі за допомогою сучасних засобів. Також вони опанують користування турнікетом, техніки тампонування ран та накладання тиснучих пов’язок. Практична частина включатиме відпрацювання навичок самодопомоги та допомоги потерпілим у різних умовних ситуаціях.

Захід розпочнеться о 10:00, а інструкторкою буде Ольга Солоненко. Для участі необхідно попередньо зареєструватися за ЦИМ посиланням. Вхід – довільний благодійний внесок на розвиток проєкту.

У неділю, 23 червня, пройде тренінг “Стрілецька справа 1.0 Виконання нормативів з вогневої підготовки”. Тут учасники ознайомляться з видами зброї та її будовою, прийомами та правилами стрільби, основами поводження зі зброєю та виконанням нормативу “спорядження магазину”.

Цей захід також розпочнеться о 10:00, а інструктором буде військовий Юрій. Для участі необхідна реєстрація за ЦИМ посиланням. Вхід – довільний благодійний внесок на розвиток проєкту.

Попередня публікаціяТерміновий вихід: Як замаскувати брудне волосся за 5 хвилин
Наступна публікаціяПоліція Вінниччини розшукує 14-річну дівчинку