«Хто хоче – шукає можливості! Хто не хоче – шукає причину…». Громадське об‘єднання «Ми – Вінничани» підтримує тих, хто шукає можливості. Саме з такою метою на Вінниччині провели серію тренінгів з грантрайтингу спільно з Освітньою Академією “UAdvise” / Educational Academy “UAdvise”.

«Враховуючи воєнний стан в країні, бюджетні витрати сьогодні спрямованні на оборонну сферу. Тому грантові кошти, зокрема міжнародні, стають чи не єдиним джерелом для реалізації багатьох проєктів», – зазначають в ГО «Ми-Вінничани».

Нові тренінги! Нові знайомства! Згуртована команда, яка попри важкі часи в країні шукає нові можливості для розвитку!

Це все про навчання грантрайтингу для вінничан з активною громадською позицією. Саме такі люди проходили навчання: вмотивовані, креативні патріоти країни та своїх громад.

Вони налаштовані шукати позабюджетні кошти, залучати грантові ресурси для реалізації своїх задумів та мрій.

Як це зробити, покроково розповідали тренери Освітня Академія “UAdvise” / Educational Academy “UAdvise”.

  • Як написати грант?
  • До яких грантодавців звертатися?
  • Як оформити грантову заявку?
  • На що акцентувати увагу і як не припуститися помилки?
Ці та інші практичні кейси обговорювали під час навчання, у проведеній мерії тренінгів у Вінниці, Гайсині, Жмеринці, Томашполі та Могилів-Подільському.

«Дякуємо за цінні знання та щирість! Завдяки професіоналізму вашої команди, ми можемо втілювати свої соціальні проєкти, та впевнено йти до мети.

Бути люблячими до природи, мати свідоме споживання, це не тільки гарно, оригінально, а ще й важливим для всіх, хто ресурси планети! Рада, що в цій справі знаходжу однодумців, тим паче такого рівня», – каже учасниця тренінгу Тетяна Гнидюк.

Учасники тренінгу отримали практичні кейси у сфері соціального проєктування та написання міжнародних грантів.

Адже громадське об’єднання “Ми – Вінничани” не лише має досвід грантової діяльності, але й реалізовує такі проєкти спільно з партнерами та осередками ГО “Ми – Вінничани” у різних громадах Вінниччини.

Учасників тренінгів привітав голова громадського об‘єднання «Ми – Вінничани» Валерій Коровій. Він також передав вітання та побажання плідної роботи від партнера нашої ГО – народного депутата України Миколи Кучера.

«Спільно ми проводимо та реалізовуємо чимало проєктів: конкурс мінігрантів «Професійне зростання» для працівників соціальної та гуманітарної сфери, а також конкурс з благоустрою «Твори добро», де можуть брати участь, як ініціативні групи, так і громадські організації та органи місцевого самоврядування», – розповідають в ГО «Ми-Вінничани».

Більше про конкурси та проєкти від ГО «Ми – Вінничани» та партнерів, шукайте на сайті: vinsila.vn.ua

Як відбувався тренінг по грантрайтингу у Могилів-Подільському дивіться у сюжеті журналістів ВІДА МЕДІА ГРУПА

 

Попередня публікаціяЖурнал про поета Василя Стуса з Вінниччини можуть отримати підписники сторінки «Локальна історія»
Наступна публікаціяВ Подільському зоопарку розповіли про нових мешканців та локації