17 червня у Вінницькому центрі реабілітації «Гармонія» імені Раїси Панасюк стартувала друга табірна зміна під гаслом «Грай та вигравай». Протягом п’яти днів на підлітків з інвалідністю віком 12-17 років чекають цікаві активності.

«Кожного року центр реабілітації “Гармонія” імені Раїси Панасюк зустрічає дітей та молодь з інвалідністю у літніх таборах. Такі активності знаходять відголос у серцях наших клієнтів. Протягом п’яти днів з ними займаються наші спеціалісти, проводять цікаві активності та ігри. Це допомагає дітям соціалізуватися, поспілкуватися один з одним та дізнатися щось нове. Цього року у нас три табірні зміни: перша під назвою “Юні дослідники” вже відбулась для діток віком 6-12 років. Сьогодні розпочинаємо табір для підлітків, а 1 липня зустрічатимемо молодь 18-25 років на табір “Мрія в дії”», – розповіла директорка центру Олена Чорнобривенко.

У таборі «Грай та вигравай» беруть участь 20 підлітків з інвалідністю. Назва зміни обрана невипадково. Соціальна педагогиня Оксана Крижанівська пояснила, що на учасників чекають спортивні та ігрові активності, які розвивають лідерські якості, прагнення до перемоги та навички роботи в команді.

Підлітки змагатимуться у водному дартсі, новусі, баскетболі та інших іграх, а також відвідають боулінг. Протягом тижня проходитимуть заняття з психологами, щоб учасники навчалися не боятися розпочинати гру, змагатися та розвивати якості, необхідні для успіху в житті. Програму організатори складали так, щоб активності не повторювалися.

Звернутися до центру реабілітації «Гармонія» імені Раїси Панасюк можна за адресою: м. Вінниця, вул. В. Винниченка, 5, або за номером телефону: (0432) 507-504.

Попередня публікаціяМолодь Вінниці запрошують на форум «Зміни – це ми»
Наступна публікаціяЗавтра у Вінниці не буде води за низкою адрес. Перелік