У Томашполі відбулось нагородження переможців конкурсу міні-грантів для працівників та закладів, соціальної сфери, культури, освіти та інших соціально-важливих сфер «Професійне зростання».

Конкурс по всій Вінницькій області проводять вдруге. Організатори – Громадська організація «Ми – Вінничани» з партнером Фондом «МХП – Громаді» та народними депутатами Миколою Кучером, Ларисою Білозір, Геннадієм Вацаком.

За результатами конкурсу свої сертифікати у Томашполі отримали 25 активних, вмотивованих, творчих представників соціальної та гуманітарної сфери. Серед переможців освітяни, медики, волонтери.

Нагородити конкурсантів приїхала народний депутат України, Лариса Білозір.

Переможці конкурсу «Професійне зростання» – це «агенти-змін» у громадах, країні! Впевнена народна депутатка України Лариса Білозір. 

«Ця війна показала, що ми в один момент можемо втратити все. Залишиться лише те, що в голові: знання і навички, – тому потрібно вкладати у свій розвиток, у розвиток наших дітей, громад», – привітала переможців Лариса Білозір.

Організатори проєкту прагнуть розвивати компетенції громадян з проєктного менеджменту, зокрема, підвищувати якість написання проєктів та опановувати інструменти для залучення додаткових ресурсів.

Цього року на участь у конкурсі було подано 830 заявок. З них обрано 165 переможців. Кожен з яких отримав грошову допомогу у 10 000 грн на реалізацію проєктів для професійного зростання! Загалом, бюджет конкурсу – 1 700 000 грн. 

 

 

 

Попередня публікаціяНардеп Геннадій Вацак передав військовим сучасне радіочастотне обладнання
Наступна публікаціяНа Вінниччині стартували військово-патріотичні змагання “Шлях Воїна”