Напружений період очікує представників усіх знаків зодіаку. Багато чинників одночасно впливатимуть на життя людей, і порівняно з попередніми двома тижнями, багато хто почуватиметься як стиснута пружина.

ОВЕН

Тиждень буде насичений емоціями. Попри очікуваний “біг із перешкодами”, ви неодмінно прийдете до фінішу першим! Особливу увагу варто приділити дрібницям тим, чия робота пов’язана з фінансами. Прості доручення вимагатимуть багато сил і часу, а обсяг роботи постійно зростатиме, що може пригнічувати морально. Якщо ви на керівній посаді, вам доведеться попрощатися з некомпетентними та недобросовісними працівниками.

ТЕЛЕЦЬ

Будьте уважні до деталей і фінансових документів, адже помилки можуть призвести до серйозних проблем. Перегляньте своє оточення, адже не всі люди поруч надійні. Уникайте конфліктів і приймайте обдумані рішення, щоб не переглядати їх у майбутньому. Обговорюючи умови співпраці, уточнюйте всі деталі. Хороший прибуток можливий від співпраці з іноземними компаніями.

БЛИЗНЮКИ

Фінансові надходження будуть нестабільними. Хороший прибуток очікується у працівників медійної галузі, ІТ та логістики. Найкращі вкладення – у довгострокові проєкти в другій половині тижня. У сфері почуттів очікуються серйозні зміни: якщо ви самотні, є шанс знайти кохання. Підтримка рідних зміцнить сімейні зв’язки та допоможе досягти бажаних цілей. Багато хто може змінити місце проживання або змінити звичний маршрут до роботи.

РАК

Взаємини закоханих будуть схожі на американські гірки. Пристрасті вщухнуть через кілька тижнів, тому не варто надто захоплюватись з’ясуванням стосунків. Ті, хто цінує свій союз, не повинні рубати з плеча. Хоча партнер може виявляти холод, розібратися, хто винен, буде складно. У майбутньому ви зможете відновити колишній зв’язок і зробити його міцнішим. Турбота і ніжність висловлять ваше кохання краще за тисячу слів.

ЛЕВ

Не відмовляйтеся від паузи, необхідної для того, щоб розвіяти всі сумніви щодо майбутнього вашої пари. Неодружені чоловіки та жінки зможуть насолоджуватися легкими, приємними знайомствами, які можуть перерости у довготривалі стосунки. Загалом, ваше здоров’я зараз у хорошому стані. Однак, намагайтеся уникати стресів: перенапруження може призвести до безсоння. Водні процедури та спорт допоможуть нормалізувати емоційний стан.

ДІВА

Попереду динамічний, але не найпростіший тиждень літа. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу – у складних ситуаціях він дасть правильні поради. У професійній сфері цей період нейтральний. Проте будьте уважні, особливо при плануванні угод, нових проєктів або відкриття філій. Не довіряйте нікому і тримайте фінансові документи у порядку. Підприємцям доведеться вирішувати суперечливі питання, пов’язані з фінансовими зобов’язаннями, виплатами та компенсаціями.

ТЕРЕЗИ

Тиждень підходить для відновлення старих ділових зв’язків. Відносини з новими партнерами будуть складними, оскільки саме вам не захочеться йти на компроміс. Підприємцям варто задуматися про реструктуризацію бізнесу та впровадження цифрових технологій. Залучайте до своїх проєктів молодих та креативних фахівців. Ті, хто працює у великих корпораціях, можуть очікувати підвищення або невелику надбавку. Сімейні витрати, пов’язані з дітьми та родичами, будуть значними.

СКОРПІОН

Нині краще відкласти трохи грошей на чорний день і уникати нових вкладень. У жінок з’явиться шанс зустріти свою другу половинку, а чоловіки можуть серйозно закохатися. Сімейні пари зіштовхнуться з проблемами іншого характеру: доведеться витратити багато сил і часу на турботу про дітей. Сімейний бюджет може бути напруженим через високі витрати. Щоб не залишитися без грошей, плануйте витрати заздалегідь і відмовляйтеся від зайвих покупок. Теплі святкові вечори допоможуть згуртувати вашу родину.

СТРІЛЕЦЬ

Перед вами стоять важливі рішення, які вплинуть на ваше майбутнє, як у роботі, так і в особистому житті. Ви будете відповідальні за кожен зроблений вибір. Є можливість відновити відносини з родичами та близькими, навіть з тими, з ким ви підтримували сварки, включаючи колишніх партнерів. У сфері роботи на вас чекають приємні зміни, але багато буде залежати від вашого спілкування з колегами та партнерами по бізнесу. Ці зміни принесуть стабільний ріст і допоможуть вам рухатися до ваших цілей. Успіх буде вашим, якщо ви вмієте скористатися сприятливими можливостями.

КОЗОРІГ

Вам випаде можливість покращити умови праці, змінивши робоче місце. Наймані працівники зможуть проявити свої здібності, що дозволить їм отримати підвищення або зміцнити своє поточне положення. Ті, хто давно шукає роботу, можуть знайти перспективне місце. Друга половина тижня буде більш продуктивною у всьому, хоча на початку тижня деякі справи можуть затриматися. Побутові питання, такі як облаштування житла чи покупка предметів, що прикрашають дім, потребуватимуть вашої уваги та участі.

ВОДОЛІЙ

Фінансова ситуація залишається неоднозначною. Загалом, коштів вистачить на все, якщо ви будете більш прагматичними. Ваші доходи зараз залежать від вашоєї здатності раціонально мислити. Найкращим вкладенням буде придбання нерухомості, якщо у вас є можливість. В сімейних відносинах буде більше спокою, хоча в одних випадках це буде просто втома від сварок, а в інших — віддача переваги байдужості. У закоханих можуть виникнути напруження у стосунках, особливо якщо є проблеми з довірою.

РИБИ

Зараз ви особливо привабливі для протилежної статі. Намагайтеся не закріплюватися за людьми і обставинами, і не будуйте далекоглядних планів, насолоджуйтеся моментом. Ваша підсвідомість може надавати вам підказки про те, що настав час перезавантажити своє життя, оскільки щось виходить з вашого життя назавжди. Вибіркове переосмислення минулого і сьогодення допоможе вам комфортно відчувати себе у нових соціальних умовах.

Попередня публікаціяКерівник парламентського Комітету з питань свободи слова Ярослав Юрчишин виступив на форумі у Вінниці
Наступна публікаціяМагія французького стилю: як француженкам вдається не старіти