У Вінниці відбувся традиційний турнір із пляжного волейболу серед молодіжних команд. Захід, організований відділом молодіжної політики Вінницької міської ради (ВМР) спільно з Вінницькою обласною федерацією волейболу, вперше пройшов на початку літа, зібравши юних спортсменів для активного відпочинку та змагань за першість.

У турнірі взяли участь хлопці та дівчата віком від 14 до 25 років, серед яких були й студенти Вінницької громади. Вісім команд продемонстрували вражаючий рівень підготовки та техніки гри. Змагання створили атмосферу спортивного свята, де кожен матч був сповнений інтригою та напруженням.

За результатами змагань, першість здобули:
  • 1 місце – курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ.
  • 2 місце – студенти Донецького національного університету ім. Василя Стуса.
  • 3 місце – курсанти Національної академії Національної гвардії України.

Учасниця Вікторія поділилася своїми враженнями: «Позитивний день та неймовірна спортивна атмосфера панували сьогодні. Хоча ми не перемогли, але отримали чимало емоцій».

На завершення змагань всі команди отримали подарунки та подяки від Вінницької міської ради та Вінницької обласної федерації волейболу. Юлія Мончак додала, що відділ молодіжної політики планує протягом сезону провести ще не один турнір із пляжного волейболу, які обіцяють бути ще більш захопливими та емоційними.

Попередня публікаціяВперше у Вінниці: Ірландська комедія Мартіна Макдонаха від Рівненського облмуздрамтеатру
Наступна публікаціяКонцерт «Хорові акварелі» розкриє палітру української хорової музики для вінничан