Піниста та холодна кава фрапе стане вашим порятунком від спеки цього сезону. Її приготування зовсім нескладне, навіть якщо у вас є тільки розчинна кава. Фрапе — це кавовий напій, що складається з завареної кави, льоду, молока та іноді цукру, які збиваються до приємної однорідної консистенції.
ІНГРЕДІЄНТИ
КРОК 1
Підготуйте склянку об’ємом не менше 400 мл. У чашу занурювального блендера (або блендера-шейкера) додайте 40 мл еспресо, 2 чайні ложки цукру, 200 мл молока, 2/3 склянки льоду та перебийте інгредієнти до однорідності.
КРОК 2
Отриманий напій перелийте у високу склянку та подавайте. За бажанням можна додати кілька кубиків льоду, щоб напій довше залишався холодним.