Відомий український дизайнер Андре Тан у своєму Instagram розповів про модні тенденції на 2024 рік. Він виділив відтінки та фасони, які будуть стильними цього літа, і порадив, що варто додати до свого гардероба. Дизайнер підкреслив п’ять головних новинок, а також поділився секретами гармонійних поєднань різних фасонів для створення стильних образів.

Колір вершкового масла

Андре Тан зазначив, що яскраві червоні відтінки поступаються місцем ніжним пастельним тонам. Цього літа надзвичайно популярним буде м’який, сонячний жовтий колір, який він назвав відтінком вершкового масла. За словами дизайнера, одяг цього кольору є обов’язковим у жіночому гардеробі.

Повітряні тканини

Дизайнер акцентує на легких, летючих тканинах, що надають образам легкості. Блузки, сукні, спідниці та костюми з повітряних тканин пастельних відтінків забезпечують комфорт і підкреслюють жіночність.

Білизняний стиль

Андре Тан зазначив, що цього літа будуть в моді романтичні сукні-комбінації, елегантні топи-бюстьє, мереживні деталі, шовкові накидки та напівпрозорі бра. Він радить дотримуватися балансу в образах, поєднуючи еластичні тканини зі стриманими елементами, такими як об’ємні піджаки, класичні штани або грубі черевики.

Спідниці-балони

Пишні спідниці залишаються в тренді вже другий сезон поспіль. Світові модниці обирають їх для різних подій. Дизайнер рекомендує мати таку спідницю у своєму гардеробі і поєднувати її з масивним верхом для створення контрастного образу.

Флористика

Цього сезону особливу увагу приділяють квітковим принтам. Андре Тан радить звернути увагу не тільки на квіткові відтінки, але й на 3D-квіти та аксесуари у формі бутонів. Квітковий стиль буде в тренді, додаючи свіжості та яскравості в образи.

Раніше ми писали про актуальні принти на літо, які стали трендовими завдяки порад стилістів.

Попередня публікаціяВінниця у скорботі: громада прощається з Юрієм Яновичем
Наступна публікаціяУ Вінниці захисники з інвалідністю можуть безкоштовно відвідувати комунальний басейн