У Вінниці відбудеться концерт “Смерть, папуга та фортепіано”

У Вінниці наприкінці червня відбудеться концерт Василя Байдака та Ingret під назвою “Смерть, папуга та фортепіано”. Частину виручених коштів – 20%, як вказано на афіші, – буде передано на потреби ЗСУ.

Концерт, що поєднуватиме музику та стендап, обіцяє бути унікальним. В анонсі зазначається:

– Уявіть, що до стендапу, де є жарти, іронія, гіпербола, абсурд, додати трохи трагедії. Особистої, відрефлексованої, близької багатьом. А тепер уявіть, що за слова у цьому дійстві відповідає Василь Байдак, а за музику – INGRET. Це поєднання, яке вас довго не відпустить. Саме те, що вам потрібно, як сьогодення: і смішно, і важко. Але стане легше. Приходьте, – запрошують організатори.

Василь Байдак – український стендап-комік і волонтер, відомий своїми виступами у жанрі комедії спостереження. INGRET – альтернативна українська співачка, авторка пісень і музики. Вона описує свою музику як “відлуння її душі та життєвих етапів”, “аудіощоденник, який може комусь допомогти”. У 2024 році вона дійшла до фіналу національного відбору «Євробачення 2024» з піснею Keeper.

Обидва артисти родом з Вінниці.

За словами засновника SIVAK.Concert agency Влада Сівака, концерт “Смерть, папуга та фортепіано” відбудеться у шести містах: Львові, Полтаві, Дніпрі, Одесі, Києві та Вінниці. Всі кошти, виручені з концерту в Києві, та 20% з концертів в інших містах будуть передані на ЗСУ.

У Вінниці концерт відбудеться 29 червня о 19:00 у театрі ім. Садовського. Вартість квитків – від 290 гривень.

Попередня публікаціяУ вінницькій “Гармонії” стартував літній табір для дітей з інвалідністю
Наступна публікаціяВінничанки тріумфували на Кубку світу зі спортивної акробатики