У Вінниці відбулася прем’єра шоу «ALICE» від Харківського театру EASTFIRE Show. Артисти, які збирають аншлаги у Швейцарії, Німеччині, Туреччині, Польщі та Чехії, напередодні Дня захисту дітей вразили вінничан своїми магічними трюками. Про це повідомляють журналісти “Новини Вінниці”.

Циркове дійство зібрало десятки родин, включаючи військовослужбовців.

Олександр, який має протез, разом з побратимами відвідав це шоу під час лікування у Вінниці. Він зазначив, що такі вистави допомагають відволіктися від проблем і переконують, що добро завжди перемагає зло.

«Життя триває, навіть якщо отримав поранення або виникли труднощі… Перемога буде, і ми всі будемо радіти», – сказав зі сцени Олександр.

Глядачі мали змогу на кілька годин повернутися в атмосферу Operafest Tulchyn, насолоджуючись акробатичними трюками, музичними постановками та мультимедійними шоу, виконаними 25 світовими артистами. Театральне шоу для вінничан показали напередодні Дня захисту дітей. Для дітей військовослужбовців та їхніх родин громадська організація “Ми Вінничани” організувала низку приємних подарунків та сюрпризів.

«Діти та батьки отримали неймовірні емоції. Вони були вражені. Ми запросили військових, дітей, які втратили батьків на війні, та провели розіграш призів. Все це було зроблено для того, щоб діти відчули свято. Діти – це наш скарб та майбутнє, і все, що ми робимо, має бути лише заради їхнього щастя. Це запорука здорової нації!», – зазначив керівник міського осередку ГО “Ми Вінничани” Сергій Кудлаєнко.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині завершили посів пізньої групи ярих зернових
Наступна публікаціяЛавандовий прованс: На Вінниччину з телевізійною експедицією прибув Костянтин Грубич