2 червня у Вінниці буде тимчасово обмежено рух на деяких ділянках вулиць Пирогова, проспекту Юності та Андрія Первозванного. Це пов’язано з проведенням благодійного забігу Vinnytsia Run Cup/Кубок Вінниці з бігу, метою якого є збір коштів на підтримку ЗСУ, зокрема вінницької бригади «Червона Калина».

Обмеження руху буде застосовано лише до однієї смуги руху вздовж маршруту забігу. Громадський транспорт курсуватиме без змін.

Обмеження діятиме з 10:30 до 13:00. Після подолання певної ділянки спортсменами, рух на ній відновлюватиметься по всіх смугах.

Директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін зазначив, що обмеження діятимуть на наступних ділянках:

  • вул. Пирогова (1 смуга руху від Гніванського шосе до просп. Юності),
  • просп. Юності (1 смуга руху від вул. Пирогова (музей-садиба М. І. Пирогова) до вул. Андрія Первозванного),
  • вул. Андрія Первозванного (1 смуга руху від просп. Юності до Центрального входу парку Вишенського).

На маршруті забігу будуть встановлені турнікети, а на перехрестях Гніванське шосе – вул. Пирогова, просп. Юності – вул. Андрія Первозванного чергуватимуть ревізори служби безпеки руху. Крім того, будуть встановлені відповідні технічні засоби організації дорожнього руху та відрегульовані світлофори на маршруті проведення змагань.

Водіїв просять врахувати ці тимчасові зміни та планувати свої маршрути заздалегідь.

Попередня публікаціяБезкоштовний вхід для дітей у Подільський зоопарк з 1 по 10 червня
Наступна публікаціяСергій Кудлаєнко запросив понад 70 дітей та дружин Героїв на захоплююче шоу «ALICE»