У Вінницькій обласній військовій адміністрації провели засідання Координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху. У заході взяли участь представники Укртрансбезпеки у Вінницькій області, патрульної поліції та профільних служб.

Основні питання обговорення стосувалися здійснення державного нагляду за дотриманням вимог законодавства щодо безпечного перевезення вантажів, зокрема габаритно-вагового контролю транспортних засобів.

Учасники засідання також обговорили реалізацію заходів зі збереження автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення. Заступник начальника ОВА Олександр Пищик наголосив на необхідності забезпечення належного стану автошляхів для безпеки дорожнього руху.

«Окрему увагу приділили контролю за дотриманням законодавства перевізниками, які здійснюють пасажирські перевезення на внутрішньообласних маршрутах. Також під час наради зосередились на питанні протидії нелегальним перевезенням», – зазначається у повідомленні.

Попередня публікаціяВінницька обласна дитяча лікарня отримала цінне медичне обладнання від International Medical Corps UK
Наступна публікаціяТрьох захисників з Вінниччини повернули під час обміну полоненими. Відео