Трьох захисників з Вінниччини повернули під час обміну полоненими. Відео

31 травня відбувся обмін полоненими, в результаті якого вдалося повернути 75 українців, серед яких троє захисників з Вінницької області. Про це повідомив вінницький міський голова Сергій Моргунов.

“Радісні новини для Вінниччини. Відомо, що серед звільнених є троє наших земляків – Андрій, Микола та Олександр. Вони вже на зв’язку зі своїми родинами. Щиро дякую всім, хто доклав зусиль до повернення наших людей додому”, – сказав Сергій Моргунов.

З російського полону вдалося визволити 70 чоловіків і п’ять жінок. Серед них шестеро офіцерів та 65 представників рядового і сержантського складу. Багато з визволених мають поранення, тяжкі захворювання або інвалідність.

“Цього разу було звільнено 37 представників Збройних Сил України, включаючи 13 бійців Військово-морських сил, двох представників Повітряних сил і 21 нацгвардійця. Також додому повертаються семеро прикордонників, шестеро тероборонців і чотири цивільні жінки,” – зазначила керівниця Центрального представництва Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Юлія Приймак.

Цей обмін став вже 52-м з початку повномасштабного вторгнення Росії. Всього з полону вдалося звільнити 3210 українців.

 

Попередня публікаціяУ Вінницькій ОВА вирішили посилити контроль за вантажними перевезеннями
Наступна публікаціяГромади Вінниччини можуть отримати до 400 тис. грн на створення адаптивних спортивних клубів