У Барській громаді на території Митківської гімназії урочисто відкрили меморіальну дошку сержанту Олегу Анатолійовичу Латишеву, учаснику російсько-української війни.

Як повідомили в Барській міській раді, Олег Латишев з березня 2015 року по 2017 рік був учасником АТО в місті Артемівськ Донецької області.

«У лютому 2022 року його мобілізували до військової частини А1619 в Миколаєві. 5 квітня того ж року небесний батальйон поповнився ще одним янголом. У цей день захисник загинув під час бойових дій, виконуючи завдання з національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії», — йдеться у повідомленні міськради.

У Барській громаді відкрили меморіальну дошку в пам’ять про загиблого воїна.

Серед нагород Олега Латишева — нагрудний знак «За вірність народу України» II ступеня. Указом Президента України від 17 лютого 2016 року він був нагороджений відзнакою «За участь в антитерористичній операції».

«Герої житимуть, доки жива пам’ять про них. Пам’ятати і шанувати тих, хто віддав своє життя за Батьківщину, — це наш священний обов’язок», — написали на сторінці Барської міськради.

Попередня публікаціяДобірка дозвілля для вінничан на вікенд 31 травня — 2 червня
Наступна публікаціяAmazing circus show «ALICE» у п’ятницю вразить вінничан і стане підтримкою харківських митців