Одним з найгірших для імунітету сніданків вважаються панкейки і вафлі, особливо якщо їх вживати з різними солодкими добавками. Про це розповіла дієтолог Кортні Д’анджело (Courtney D’angelo).

“Панкейки і вафлі часто їдять з додаванням цукру, сиропу, шоколаду або збитих вершків,” – зазначила експертка. За її словами, велика кількість цукру в організмі може зашкодити імунній системі. Фахівці в області здорового харчування попереджають, що такі страви необхідно уникати, оскільки вони майже не містять білка та клітковини. Наприклад, у дослідженнях зазначається, що високий рівень цукру в організмі може збільшити запалення і послабити імунну систему.

Проте, Д’анджело підкреслила, що відмовлятися від десерту на сніданок не обов’язково. Щоб підтримувати здорову імунну систему та водночас насолоджуватися панкейками або вафлями, слід просто підвищити їхню поживну цінність.

“Якщо ви хочете вживати панкейки або вафлі на сніданок, спробуйте додати в рецепт протеїновий порошок, клітковину та антиоксиданти. Наприклад, додайте до страви чорницю замість шоколаду або замініть білу пшеничну муку на вівсяну, багату харчовими волокнами,” – порадила дієтологиня.
Попередня публікаціяІдеальна закуска під фільм: Хрусткі кабачки гриль за 15 хвилин
Наступна публікаціяНавічно 37: Сьогодні Вінниця прощається з Героєм Ротаренком Сергієм