Навічно 37: Сьогодні Вінниця прощається з Героєм Ротаренком Сергієм

Сьогодні Вінниця занурилася у невимовну скорботу. Останній шлях пройшов Ротаренко Сергій Миколайович, який став на захист України у березні цього року. У складі 25-го окремого десантно-штурмового батальйону він брав участь у боях на Донеччині. Життя воїна обірвалося 24 травня під час виконання військового завдання поблизу села Яснобродівка Покровського району. Сергію було лише 37 років… Вдома на нього чекали батьки, дружина та маленька донечка.

Сергій Ротаренко народився 12 серпня 1986 року у місті Кам’янка, Придністровська Молдовська Республіка. Він був єдиною дитиною у родині, тож батьки вкладали у нього всю свою любов і турботу. Після школи він закінчив Тираспольський технікум інформатики та права за спеціальністю “бухгалтерський облік”, проте за фахом не працював, оскільки його завжди приваблювали дорога та кермо, розповідають рідні. У 2007 році Сергій переїхав до Вінниці, де прийняв українське громадянство та за покликом серця став водієм-далекобійником.

“Сергій завжди захоплювався неймовірними краєвидами і казав, що наша Україна – дивовижна. Він був людиною з великої літери, завжди допомагав, коли оточуючі цього потребували,” – розповідає дружина полеглого Героя Лілія. “У нас була дружна сім’я, в якій ми одне одного називали «Сонечко». А 9 років тому, у нас народилася найдорожча донечка. Ми стільки планів будували. Здавалося, що все ще попереду…”

Церемонія прощання із Сергієм Ротаренком розпочнеться сьогодні о 12:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

Поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна, світла пам’ять Герою!

Попередня публікаціяЦей сніданок може зашкодити вашому імунітету
Наступна публікаціяЗа якими адресами у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі