Любите похрумкотіти смачною закускою під фільм або цікаву розмову, але водночас хочете харчуватися здоровіше? Маємо ідеальний рецепт! Спробуйте приготувати кабачки гриль. Для цієї овочевої закуски зовсім не обов’язково виходити на природу — вам вистачить звичайної домашньої плити зі сковорідкою. Кабачки виходять рум’яними, з красивою золотавою скоринкою та дуже подобаються і дорослим, і дітям.

ІНГРЕДІЄНТИ

Крок 1: Помийте кабачки, просушіть рушником та наріжте прямокутними брусочками. Обирайте молоді кабачки з тонкою непошкодженою шкіркою, щоб не потрібно було її зрізати.

Крок 2: Викладіть шматочки кабачків у миску, додайте 2 столові ложки рослинної олії, ½ чайної ложки солі, ⅓ чайної ложки коріандру, ½ чайної ложки паприки, чорний мелений перець до смаку та ретельно перемішайте.

Крок 3: Викладіть кабачки на розігріту пательню-гриль та смажте по 4-5 хвилин з кожного боку до рум’яної скоринки.

Смачного!

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на вівторок
Наступна публікаціяЦей сніданок може зашкодити вашому імунітету