У Вінницькому муніципальному притулку для тварин розпочала свою роботу кінологиня. Це важливий крок у поліпшенні умов і адаптації безпритульних собак до нових родин.

За інформацією на сайті міської ради, введення посади кінолога свідчить про турботу та відповідальність щодо тварин і сприяє розвитку більш гуманного суспільства.

«Від вилову до адопції ми всією командою підтримуємо, допомагаємо та опікуємось нашими пухнастиками. Кожній тварині надається необхідна підтримка та кваліфікована допомога. Нових постояльців оглядає ветеринар, який створює на кожну собаку медичну картку, а кінологиня – обирає тварин для дресирування. Це значно підвищує шанси на прилаштування чотирилапих у нові домівки. Згуртована праця і велика любов до тварин роблять наш притулок справжнім прихистком для тих собак, які опинилися у складних життєвих обставинах», – зазначає начальник Муніципального притулку для тварин Леонід Зелінський.

Одним з важливих аспектів роботи притулку є вакцинація від сказу та контроль популяції безпритульних тварин через кастрацію та стерилізацію.

Кінологиня, Анна Голубович, пояснює, що на території притулку існує спеціальний майданчик для тренування тварин, де вони вчаться основним командам та коригують небажану поведінку.

Тим, хто бажає взяти до себе додому чотирилапого хвостаня, потрібно звернутись за номером телефону: 067-383-83-77 або ж приїхати за адресою притулку: Гонти, 26-Е.

Більше про притулок можна дізнатись на фейсбук-сторінці закладу.

Попередня публікаціяУ «Вінницяобленерго» оприлюднили графік відключень світла на тиждень
Наступна публікаціяУ Вінниці презентують виставку «Мистецькі династії. Спадкоємність поколінь»