Пресслужба Вінницької обласної прокуратури повідомила про підозру начальнику відділу “Центр надання адміністративних послуг” однієї з міських рад Вінниччини за фактом отримання неправомірної вигоди. Згідно зі слідством, підозрюваний уклав угоду про отримання грошей від представника ТОВ за послугу реєстрації права власності на нерухоме майно, належне цьому товариству.

Зазначається, що підозрюваний мав вплинути на державного реєстратора для внесення в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно відомостей про реєстрацію об’єкта нерухомого майна. Сума неправомірної вигоди становила 2500 доларів США.

Під час отримання другої частини неправомірної вигоди у сумі 1500 доларів США, посадовця було затримано за статтею 208 КПК України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУНП у Вінницькій області за оперативного супроводу УСБУ у Вінницькій області.

Прокуратура нагадала, що згідно з Конституцією України, особа вважається невинуватою, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Попередня публікаціяАлгоритм дій у разі повітряної тривоги під час складання НМТ
Наступна публікаціяПоліція Вінниччини розшукує зниклого Владислава Балачевського