Хоча в теорії поєднання соку та кави може здатися дивним, капуоранж дивовижним чином спрацював. Цей мікс апельсинового соку та еспресо швидко набув популярності, як у холодному, так і в гарячому вигляді. Ба більше, напій має кілька назв: саме це поєднання капучино та апельсина відоме як “капуоранж”, “джміль” – через контраст сонячного жовтого та темно-коричневого кольорів, та “бамбл” – від англійського слова bumblebee (джміль). Незалежно від того, як ви його називаєте, обов’язково приготуйте собі цей свіжий літній напій.
ІНГРЕДІЄНТИ

КРОК 1
Приготуйте 35 мл еспресо в кавовій машинці, турці або гейзерній кавоварці. Відставте його. За бажанням вичавіть 200 мл апельсинового фрешу.

КРОК 2
У склянку покладіть лід, щоб він покрив дно. Налийте у склянку 200 мл соку.

КРОК 3
Обережно налийте каву на лід, щоб вона не розшарувалася та не змішалася одразу. Подавайте напій негайно.

Попередня публікаціяАстрологічний прогноз для знаків зодіаку на понеділок
Наступна публікаціяГороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень 27 травня — 02 червня