Коли з’являється молода капуста, з нею хочеться приготувати і салати, і гарніри, або просто відірвати листочок і похрумати. Згадуються всі страви, в які можна додати капусту, і вона активно впроваджується в повсякденне меню. Можна зробити голубці з молодої капусти, або просто тушкувати її і подавати до м’яса чи риби як гарнір. За цим рецептом вона зберігає свою ніжну текстуру і красивий салатовий колір.

ІНГРЕДІЄНТИ

Крок 1: Нашинкуйте капустину середніми шматочками. Очистіть цибулину і дрібно наріжте її.

Крок 2: Розігрійте глибоку пательню або каструлю з 2 столовими ложками олії, викладіть цибулю і смажте 2-3 хвилини.

Крок 3: Додайте до цибулі капусту і 50 грамів вершкового масла, влийте 100 мл бульйону, посоліть і перемішайте.

Крок 4: Тушкуйте капусту під закритою кришкою протягом 20 хвилин.

Попередня публікаціяГороскоп на неділю для знаків зодіаку
Наступна публікаціяЦієї ночі Сили ППО знищили 31 “шахед” та 12 ракет