Вінниця це любов! Опитування на вулицях міста. Відео

Журналісти Vinnytsia Press Point розпитали вінничан та гостей міста, наскільки комфортна Вінниця та що б вони хотіли покращити у місті?

Прогулюючись містом з подругою, бармен Ігор, зачувши тему опитування поспішає до нас. Жартує, про Вінницю, може говорити годинами. За свої тридцять, хлопець жив у декількох великих українських містах. Та у Вінниці, зазначає, найкомфортніше. 

“Я люблю Вінницю за її комфорт. Я жив у Львові, Одесі та Києві. Вінниця – це там, де ти за 8 грн можеш доїхати з одного кінця міста до іншого. В тебе все є під рукою. Я живу на Київській, і там у радіусі 100 метрів є три аптеки, де я куплю собі шаурму та в мене є АТБ. Все, що потрібно. У нас ти йдеш і ти кайфуєш від життя, бо це Вінниця”

Ігор згадує, яка в дитинстві проводив час з батьками на острові Фестивальному. Мріє, аби ділянку облагородили та відкрили знову для всіх охочих.

На лавочці неподалік суду, воркочуть Ксюша та Дмитро. Молоді люди вінницькі студенти, родом з Тростянця. Пара закоханих в майбутньому планують гніздуватися у Вінниці. Тут їм подобається все, окрім заторів.

“Ми покращили б, аби не було так багато заторів і було зручніше добиратись до того самого університету. Або щоб більше транспорту курсувало. якби зменшили інтервал між транспортом, було б набагато краще”.

Вінничанка Людмила, неспішно прогулюється з внуком по алеї неподалік суду. Дорога уже протоптана, прямують до дитячого майданчику. Викладачка англійської мови каже, полюбляє після робочого дня пройтись вулицями рідного міста. 

“Люблю Вінницю, англійську мову. І вже хочу, аби був у нас мир і до нас приїхало багато туристів. І тоді для дорослих та дітей буде додаткова мотивація вивчати англійську мову”.

Повне опитування вінничан дивіться у відео. Шукайте себе та знайомих.

Журналіст Анастасія Голошивець

Попередня публікаціяПсихологічна підтримка в дії: як «Турбота» допомагає вінничанам
Наступна публікаціяСуцільна феєрія і wow-ефект: Грандіозне шоу «ALICE» у Вінниці 31 травня