Вінницю чекає унікальне видовище — грандіозне шоу «ALICE» від всесвітньо відомого Харківського театру EASTFIRE Show та Operafest Tulchyn! Це неймовірне дійство, що об’єднує магію, сенси, карколомні трюки, мультимедіа, пластику, хореографію та унікальні жанри сучасного циркового мистецтва.

На сцені виступить 25 артистів у розкішних костюмах з використанням виняткових декорацій та ексклюзивних реквізитів, аналогів яким немає в Україні. Ви станете свідками феєричних виступів, що захоплюють дух, з новими персонажами та безліччю сюрпризів.

Шоу «ALICE» від Харківського театру EASTFIRE Show, постановкою якого займалися Ольга Лачко та Ігор Сікалов, вже підкорило серця глядачів у Швейцарії, Німеччині, Туреччині, Польщі та Чехії. І тепер це фантастичне шоу приголомшить вінничан та гостей міста 31 травня о 18:00 у театрі ім. Садовського!

Це «Аліса у країні чудес», яку ви ще не бачили! Артисти розкажуть легендарну історію мовою тіла, створюючи нові сенси не словами, а складними трюками. Заворожлива повітряна акробатика, батутні номери, жонглювання, еквілібристика, улюблені герої на ходулях, сучасна хореографія, Кролик як прототип сучасного клоуна та величезний Чеширський кіт — все це чекає на вас у цьому винятковому шоу.

Вразить глядачів будь-якого віку! Діти, підлітки, дорослі та пані й панове у поважному віці — всі будуть у захваті!

Поспішайте обрати найкращі місця, поки вони ще є:  квитки.

грандіозне шоу «ALICE»
грандіозне шоу «ALICE»
Попередня публікаціяВінниця це любов! Опитування на вулицях міста. Відео
Наступна публікаціяУ Подільському регіональному онкоцентрі відкрили Центр менеджменту болю