На Вінниччині відбулася зустріч начальника ОВА Сергія Борзова з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Мартіном Гаррісом, який відвідав область з робочим візитом.

Уряд Великої Британії виражає намір залучити інвестиції для впровадження інноваційних рішень, спрямованих на підтримку сталості української енергетики. Це відкриває нові можливості для підтримки вітчизняних стартапів у цій сфері, як зазначив Сергій Борзов.

Співпраця з Посольством Великої Британії в Україні є важливим прецедентом для регіонального рівня. Обговорено реалізацію стратегічних проєктів з гуманітарного реагування, зокрема надання допомоги ветеранам та їх родинам на Вінниччині.

Посол Мартін Гарріс підтвердив продовження програми гуманітарної допомоги, зокрема для найвразливіших категорій громадян. Він також підкреслив намір підтримувати Україну на міжнародному рівні.

Сергій Борзов заявив про готовність обласної влади підтримувати та зміцнювати партнерські відносини у всіх сферах. Зустріч відбулася у рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва.

Попередня публікаціяВ сплав на каное малими річками Вінниччини запрошують ветеранів та ветеранок
Наступна публікаціяСтрави піза та джур і пісня про Хрест: Визначили три об’єкти нематеріальної культурної спадщини Калинівської громади