У 2007 році в Швеції з’явився новий напій, що поєднує каву та тонізуючу воду. Ця комбінація, відома як еспресо-тонік, швидко набула популярності у світі і тепер є незамінною у меню кав’ярень третьої хвилі в будь-який сезон. Цей напій є чудовою альтернативою каві на молоці. Якщо ви ніколи не куштували еспресо-тонік, скористайтеся нашим рецептом для приготування.

ІНГРЕДІЄНТИ

КРОК 1 Приготуйте подвійний шот еспресо та відставте його. У склянку викладіть лід, щоб він покрив дно (в один шар).

КРОК 2 Налийте у склянку розміром 300-350 мл 200 мл тоніка. Відріжте часточку лайма для прикраси.

КРОК 3 Акуратно вилийте еспресо чітко на лід. Якщо ви виливатимете його просто в тонік, він спіниться, текстури перемішаються і напій зіпсується. Прикрасьте напій часточкою лайма та подавайте одразу, доки він не розтанув.

Попередня публікаціяАстрологічний прогноз для знаків зодіаку на сьогодні
Наступна публікаціяЩоденна кава: Вплив на здоров’я, про який ви не знали