У Києві відбувся бізнес-форум національної ідентичності «ЧАС ДІЯТИ.UA», що об’єднав понад 300 представників малого та великого бізнесу, а також громад. Захід став платформою для обміну досвідом і напрацювання нових проєктів.

Потреба в такому форумі виникла через значний приріст підприємницької діяльності за останні два роки: майже 2 мільйони нових ФОПів і понад мільйон компаній.

Хоча кількість новостворених компаній у п’ять разів перевищує кількість тих, що припинили діяльність, 22% бізнесів не мають доступу до кредитів та фінансування, а також не знають, як ефективно співпрацювати з місцевою владою.

Міжнародна компанія МХП та Благодійний фонд «МХП-Громаді» організували цей форум, щоб допомогти підприємцям напрацювати механізми взаємодії, зокрема щодо отримання грантів, співфінансування та партнерства з великим бізнесом.

«Дуже приємно, що форум національної ідентичності «ЧАС ДІЯТИ.UA» зібрав так багато відвідувачів. Це свідчить про його важливість і актуальність. Серед учасників були керівники територіальних громад, отримувачі грантів, волонтери та представники бізнесу, які ділилися своїми думками про те, як жити і розвиватися далі, яку підтримку вони потребують і як можуть співпрацювати з державою та великим бізнесом, зокрема компанією МХП», – зазначив Павло Мороз, директор департаменту корпоративної соціальної відповідальності МХП.

На форумі було презентовано та обговорено багато важливих проєктів, спрямованих на розвиток та відбудову України. Учасники мали можливість обмінятися ідеями, знайти підтримку, поради та налагодити співпрацю.

«Сьогодні у нас відбувається Бізнес-форум української ідентичності. Наш Благодійний фонд «МХП-Громаді» та компанія МХП організовують таку велику платформу — майданчик для обміну досвідом різних цільових аудиторій. Сюди приїхали грантери, маленькі бізнеси з громад і з конкурсу «Роби своє». Головна мета цього форуму це — єднання. Об’єднати різних людей з різних галузей в одному місці для обміну досвідом, для того, щоб напрацювати дієві механізми розвитку громад. Для того, щоб, надихнутись і зрозуміти, отримати якісь інсайти, як розвивати свій бізнес в Україні під час війни», – розповіла Тетяна Волочай, керівниця Благодійного Фонду «МХП-Громаді».

Попередня публікаціяЯк стильно одягнути дитину, не витрачаючи великі кошти
Наступна публікаціяСьогодні Вінниця проводжає у вічність 24-річного “Еколога”