Вінницький підрозділ БФ «Веста» працює у напрямку допомоги військовим, ветеранам членам їх родин. Проєкти організації націлені на юридичну та психологічну підтримку.

На сьогодні благодійний фонд взаємодіє з Міністерством в справах ветеранів, вони допомагають встановити якісні комунікації між військовими, ветеранами та міністерством, визначити їх потреби.

Богдан Копчатов, ветеран, очільник вінницького осередку БФ «Веста»
Богдан Копчатов, ветеран, очільник вінницького осередку БФ «Веста»

«Основний напрямок діяльності — юридична психологічна підтримка військових ветеранів і їх родин. Також реалізовуються проєкти в групах підтримки сімей військовополонених, родин загиблих військових, дівчат та жінок які чекають коханих з війни», – розповідає Богдан Копчатов, ветеран, очільник вінницького осередку БФ «Веста».

Серед важливих проєктів, які реалізуються наразі пан Богдан визначає проєкт взаємодії з Управлінням Національної поліції України.

«Ми допомагаємо поліцейським налагодити комунікації з військовими і ветеранами. Аби уникнути конфліктів та непорозумінь, тому що, серед поліцейських теж є ветерани. Тому на мою думку це важливий проєкт», – каже Богдан Копчатов.

Проєктів підтримки буде більше і всі вони дуже необхідні, вважає Богдан Копчатов та запрошує військових, ветеранів та членів їх родин доєднуватись.

Отримати допомогу БФ «Веста» можна за номерами:

Юридична підтримка: + 38(068)924-32-34

Психологічна підтримка: +38(097)595-33-50

А також можна написати на ел-адресу: charity.vo.vesta@gmail.com

Попередня публікаціяЕмоції до мурах! Operafest Tulchyn здивує вінничан шоу «ALICE» і концертом «Sound of Ukraine»
Наступна публікаціяЗавтра у Вінниці за низкою адрес не буде води. Перелік