Завершено фінальний тестовий обліт нових далекобійних “Вінницьких бджіл”. Про це повідомив в соцмережі Х керівник БФ «Український Альянс» Микола Філонов.

Десять нових безпілотників, які не дають меду, але вправно завдають ударів окупантам, вирушають на передові позиції для спецпідрозділу з Вінниччини від Благодійного Фонду “Український Альянс” та ГО “Ми – Вінничани”.

“Ці нові дрони, оснащені тепловізорами та сучасними системами розвідки, здатні долати відстань понад 40 км і завдавати ударів по противнику вдень і вночі. Продовжуємо працювати над іншими запитами.”, — йдеться у дописі.

Пару тижнів назад ми зустрічались з волонтерами та активістами нашого міста щодо нагальних потреб для військових. В той день одним лише нетворкінгом ми змогли вирішити декілька нагальних питань з медицини. А тепер на фото ви бачите результати цієї зустрічі, що став можливим в співпраці спільно з Фонд “МХП-Громаді” , БФ Миколи Філонова «Український Альянс» та Ми – Вінничани, – прокоментував чергову підтримку ЗСУ керівник Вінницького осередку ГО “Ми-Вінничани” Сергій Кудлаєнко.

 

Попередня публікаціяДе у Вінниці сьогодні не буде світла та води
Наступна публікаціяВінницька гідеса вирушає у Camino Podolico, щоб придбати авто військовим