Керівник Вінницької ОВА Сергій Борзов оригінально відреагував на інформацію про Rolex за €30 000, що з’явилися в анонімних телеграм-каналах та в специфічних медіа.

Класичний і вдало випробуваний метод “наїзду” на держслужбовців за предмети розкоші – безпрограшний варіант інформаційної атаки проти політичних опонентів. Ось і епізод “з розкішним годинником голови ОДА” отримав прогнозоване поширення в певних медіа та соцмережах.

Як пише місцеве видання “Політична Арена Вінниччини”, аналіз цих повідомлень вказує на замовний характер “годдинокової сенсації”. Основною метою такого інформаційного “нападу” на Сергія Борзова, очільника Вінницької ОВА, є використання гучної інформаційної “качки” для дискредитації його репутації та створення додаткових підстав для звернення уваги до декларацій керівника регіону та його родини. Однак, при уважному аналізі, нічого сенсаційного в цих деклараціях немає, – переконані вінницькі журналісти.

Сам Сергій Борзов вже відреагував на цю “атаку” у своєму дописі на соцмережі META, іронічно відзначивши:

“Якщо у моєї дружини немає Rolex, то в мене точно їх не може бути! Візьміться за лупу”.

Сам Сергій Борзов вже відреагував на цю "атаку" у своєму дописі на соцмережі META, іронічно відзначивши:"Якщо у моєї дружини немає Rolex, то в мене точно їх не може бути! Візьміться за лупу".
Фото Сергія Борзова

 

Попередня публікаціяВ середмісті Вінниці відбулась презентація програм Вінницького представництва Червоного Хреста України
Наступна публікаціяУ Вінниці ветеранів та ветеранок запрошують в сплав на каное